DN Jobs International Kft.

Munkaerő-kölcsönzésMunkaerő-kölcsönzés

MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS
Sub Heading

Gradient Heading

A munkaerő-kölcsönzés előnyei

A munkaerő-kölcsönzés elsősorban a kékgalléros (vagyis fizikai) állomány sajátos foglalkoztatási formája, amelynek 3 résztvevője van: a munkavállaló, a kölcsönbeadó, valamint a kölcsönvevő cég.

A munkavállaló minden esetben a kölcsönbeadó céggel köt szerződést, azzal a céllal, hogy a kölcsönvevőnél végezzen munkát. Itt fontos megjegyezni, hogy egy munkás akár több kölcsönvevő cégnél is dolgozhat.

Álláskeresők, munkavállalók szempontjából ez a foglalkoztatási forma azért előnyös, mert a munkaerő-kölcsönző cég folyamatosan kapcsolatot tart veled, bármilyen kérdésed, problémád van, sőt még az esetleges ügyintézésekben is segítséget kapsz.  

Azok a munkavállalók, akik meg tudják osztani valakivel a problémáikat, kérdéseiket, sokkal motiváltabbak és elégedettebbek.

Munkaerő-kölcsönző céggel együttműködni anyagilag is előnyökkel jár. Ugyanis a kölcsönzött munkaerő bére és a kölcsönzési díj leírható költségként jelenik meg.

A kölcsönző cég feladata többek között a toborzás, az orvosi alkalmassági intézése, a céges buszjáratok és/vagy szállás intézése, a bérek, járulékok kifizetése, a bérpapírok kiosztása, és természetesen az ezzel kapcsolatos kérdések megválaszolása is.

Mindent egybevetve, kölcsönzött munkavállalók foglalkoztatásával csökkenteni tudod a munkaerő-toborzásra fordított időt és pénzt. Így gyorsabban tudsz új dolgozóhoz jutni, nem kell foglalkoznod a munkavállaló foglalkoztatásával kapcsolatos adminisztrációs terhekkel.

A D-N Jobs International Kft. ebben professzionális partnered lehet. Hiszen képzett központi ügyfélszolgálattal és kommunikatív, hatékony problémamegoldó képességgel rendelkező toborzó- és koordinátor kollégákkal dolgozunk. Automatizált folyamatainknak, fejlett IT hátterünknek és tapasztalt csapatunknak köszönhetően rövid határidővel biztosítjuk vállalatod számára a megbízható munkaerőt. Legyen szó akár belföldi vagy külföldi munkavállalókról.

Kiválasztási folyamatunk

1

Pozícióprofil

2

Toborzási kampány

3

Személyes interjú

4

Beléptetés

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!

  image

  Budapest

  1134, Budapest Váci út 47/B

  image

  Békés

  5630, Békés Verseny utca 4

  image

  Email


  info@dnjobs.hu

  image

  Telefon


  (+36) 70 317 4920